miércoles, 25 de abril de 2012

NOVA EDICIÓ del Curs Bàsic de Teràpia Visual


Mantenir la vista en forma i aprendre a mirar les coses és imprescindible en una societat on el fracàs escolar i l'estrès visual provocat per l'entorn de les noves tecnologies guanya terreny. En conseqüència, apropar els coneixements de la teràpia visual a totes les persones que opten per aquesta especialització, o bé que desitgen donar un millor servei en els seus llocs de treball, és l'objectiu de la nostra proposta .
                                              

L'Associació Catalana d'Optometria i Teràpia Visual (ACOTV) t'ofereix la possibilitat d'iniciar-te en aquest món amb una nova edició del seu Curs Bàsic de Teràpia Visual.  
L'objectiu és dotar als assistents dels coneixements bàsics per al tractament de les disfuncions que afecten l’agudesa visual, la motilitat ocular, l’acomodació i la visió binocular dins d’un marc teòric d’integració de la funció visual amb la resta de capacitats de la persona i el seu entorn.

El ponent serà Marcel Bartumeus, diplomat en Òptica i Optometria per l'EUOOT, màster oficial en Optometria i Ciències de la Visió per l'EUOOT, llicenciat en Psicologia per la UOC i optometrista comportamental del Centre Optomètric REVIP. Membre de l'ACOTV i de SIODEC. Lloc:  SEU DE L'ACOTV ( Av. Mistral  40, entresòl 8è, Barcelona)
Dates: 28-29 d'abril


Per més informació, clica aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario