REDES - Ver el mundo en estéreo
"Cuando miramos un objeto cercano sobre un fondo más distante, somos capaces de percibir el espacio que hay en medio. Sin embargo, una de cada veinte personas ve el mundo como si fuese plano. Muchas, ni siquiera son conscientes de su carencia pero, con una terapia adecuada, pueden lograr ver el mundo en 3D." 

Veure el video del programa de divulgació científica REDES, dedicat a la Dra. Susan Barry i la seva experiència amb l'optometria comportamental.
 
Aquest programa està presentat i dirigit per Eduard Punset, advocat, economista i comunicador científic, amant de la neurociència i de les funcions cerebrals.

La Dra. Susan Barry, neurocientífica americana, parlarà de la seva experiència com a científica i com a pacient sobre la Teràpia Visual Neurocognitiva en el marc de l'Optometria Comportamental.

La Dra. Barry, patia estrabisme des dels primers anys de vida i amb 50 anys va començar un tractament de Teràpia Visual amb el que va aconseguir aprendre a utilitzar els dos ulls alhora, aconseguint visió en 3D i demostrant així que la plasticitat cerebral no té límits d'edat.

No us ho perdeu!!